Ειρήνη Μυρωνάκη

Head Of Dance

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά και άσκησε μεγάλο χρονικό διάστημα το επάγγελμα του λογιστή-φοροτεχνικού.

Η Ειρήνη πιστεύει ότι ο χορός είναι τρόπος έκφρασης και εκτόνωσης, ασκώντας την τέχνη του χορού από την παιδικιή της ηλικία. Έχοντας πάρει μέρος σε σχολικές παραστάσεις, συνέχισε με ζήλο την προσπάθειά της ερασιτεχνικά σε κοινωνικούς χορούς.

Πολύ σύ9ντομα κατάλαβε την κλίση της και ακολούθησε με πάθος την ακαδημαϊκή της κατάρτιση στον χορό. Είναι κάτοχος πτυχίων MASTER σε American Style Smooth (DVIDA), American Style Rhythm (DVIDA) και πιστοποιημένη Stretching Instructor.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για κάθε είδος και στυλ χορού με καταξιωμένους χορευτές και προπονητές όπως Karin Rooba, Emanuele Soldi, Michael Malitowski, Ron Montez, Χρίστο Σιακαλλή, Nissim Zoares, Πασχάλη Ζωγρέλη.

Διδάσκει ερασιτέχνες χορευτές αλλά και επαγγελματίες δασκάλους, προετοιμάζοντάς τους για εξετάσεις σε αναγνωρισμένους φορείς του εξωτερικού (DVIDA).

Με την χορευτική της ομάδα έχουν πάρει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές εκπτομπές, θεατρικές παραστάσεις, web series, κινηματογραφικές ταινίες και επιδείξεις μόδας.

Έχει χορογραφήσει στην θεατρική παράσταση “Το Σχέδιο” του Νεκτάριου Μπουτεράκου και έχει πάρει μέρος ως χορογράφος και χορεύτρια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Γύθειο, την Τρίπολη, την Νέα Επίδαυρο, το Ναύπλιο και την Ερέτρια.

Η Ειρήνη πάντα εκφράζει στα μαθήματά της εμπνέοντας τους μαθητές της ότι: “Ο χορός είναι μια συνεχής πρόκληση για μάθηση και εξέλιξη… του εαυτού μας”.