Παιδικά Τμήματα

Οι σχολές χορού Magic step έχουν πλήρως καταρτισμένους χοροδιδασκάλους ώστε να αναλαμβάνουν παιδιά από 3 ετών.
Επιθυμούν να προσφέρουν στα παιδιά σας ένα διασκεδαστικό, φιλικό και ταυτόχρονα καλά δομημένο πρόγραμμα. Τα τμήματα είναι διαχωρισμένα έτσι ώστε κάθε παιδί να λαμβάνει προσωπική καθοδήγηση για την εξέλιξη της κινητικής-χορευτικής του έκφρασης, σύμφωνα με την ηλικία του.

Προσχολικής Ηλικίας

Ειδικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην προσχολική ηλικία.
Τα παιδιά μας ξεκινούν με χοροκινητική αγωγή και μουσικοκινητική. Βιώνουν αρχικά τις μουσικές έννοιες και με το σώμα τους εκφράζουν τη φαντασία και την ελεύθερη δημιουργία τους ώστε να εξελίξουν τις κινήσεις τους, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να δομήσουν τον εαυτό τους. Ανακαλύπτουν την καλλιτεχνική πλευρά μέσα από δημιουργικές κινήσεις και ασκήσεις φαντασίας.

Παιδικά Τμήματα (6-8 & 9-12 ετών)

Βοηθάμε τα παιδιά να επιλέξουν τα είδη χορού που τους αρέσουν. Ο τρόπος διδασκαλίας που ακολουθούμε στις σχολές χορού Magic step διασφαλίζει την πρόοδο και την κινησιολογική τους εξέλιξη, εκτελώντας σύνθετες στοχοκατευθυνόμενες κινήσεις που απαιτούν ακρίβεια και διαδοχή.
Στα παιδικά τμήματα η εκμάθηση γίνεται με δημοφιλή τραγούδια της εποχής!

Εφηβικά Τμήματα

Οι επόμενες ηλικίες συνεχίζουν με LATIN, HIP-HOP και Σύγχρονο χορό για βελτίωση ταχύτητας, αρμονίας, ισορροπίας και ελαστικότητας του σώματος.